Pacientská strava
Pacientská strava - základní:
ZÁKLADNÍ INFORMACE O PACIENTSKÉ STRAVĚ:
- zajištění kompletního dietního systému - produkce celodenní stravy pro pacienty -
Číselník diet .pdf - Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o.
dodržujeme a dbáme na kvalitu připravované stravy pro pacienty
- pro všechna nemocniční oddělení expedujeme stravu tabletovým systémem
-
zajišťujeme také expedici dietní stravy pro extérní zákazníky
Fotogalerie s ukázkami pacientské stravy NÍŽE
Celodenní menu např. polévka a hlavní jídlo je expedováno tabletovým systémem, pro každého pacienta zvlášť přímo z kuchyně. Každý pacient má svou identifikaci a číslo diety. Jídlo si tímto expedičním způsobem udržuje nejen senzorické vlastnosti, alei požadovanou teplotu.. Splňuje přísné požadavky v rámci legislativy a správné výrobní hygienické praxe a požadavky nutričních hodnot.
PERSONÁL
Nutriční terapeutky: Iva Gušiliková , Bc.Tereza Filipová , Olga Bambušková - tel: +420 483 345 174 |
PERSONÁL KUCHYNĚ
Dietní kuchaři: Tomáš Petráček, Petr Linka, Aleš Kotlár, Ladislav Křížek tel: +420 483 345 173 Šéfkuchař: Jiří Falta |