Návštěvní hodiny

Po-pá: 14:30-17:00
So-ne: 14:00-18:00


Mimo návštěvní hodiny lze využít vestibulu a dalších prostor nemocnice mimo lůžková oddělení

Pravidla a pokyny

Pacientská strava

Pacientská strava - základní:

ZÁKLADNÍ INFORMACE O PACIENTSKÉ STRAVĚ:

  • zajištění kompletního dietního systému - produkce celodenní stravy pro pacienty - ikona souboruČíselník diet .pdf - Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o.
  • dodržujeme a dbáme na kvalitu připravované stravy pro pacienty,

  • pro všechna nemocniční oddělení expedujeme stravu tabletovým systémem,
  • zajišťujeme také expedici dietní stravy pro extérní zákazníky.





Fotogalerie s ukázkami pacientské stravy NÍŽE


Celodenní menu např. polévka a hlavní jídlo je expedováno tabletovým systémem, pro každého pacienta zvlášť přímo z kuchyně. Každý pacient má svou identifikaci a číslo diety. Jídlo si tímto expedičním způsobem udržuje nejen senzorické vlastnosti, alei požadovanou teplotu.. Splňuje přísné požadavky v rámci legislativy a správné výrobní hygienické praxe a požadavky nutričních hodnot.

PERSONÁL


 Nutriční terapeutky: Iva Gušiliková , Bc.Tereza Nejedlá, Bc. Lucie Görnerová , Olga Bambušková - tel: +420 483 345 174                                                

PERSONÁL KUCHYNĚ


Dietní kuchaři: Tomáš Petráček, Petr Linka, Aleš Kotlár, Ladislav Křížek  tel: +420 483 345 173

Šéfkuchař:  Jiří Falta



Pacientská strava

Obědové menu

Obědové menu

 
 Dietní menu

Dietní menu

 
Expedice pacientské stravy

Expedice pacientské stravy

Tabletový systém
 
Expedice pacientské stravy

Expedice pacientské stravy

 
Expedice pacientské stravy

Expedice pacientské stravy

 
Výdej stravy na oddělení

Výdej stravy na oddělení

 
 
Vytvořeno 26.7.2011 15:05:07 - aktualizováno 6.11.2019 14:28:13 | přečteno 659x | Mgr. Petra Hybnerová, MBA
load